Η ιστορία μας

Η γη των παππούδων μας πέρασε στα χέρια μας και έγινε κληρονομιά μας. Και μέσα από το πέρασμα των χρόνων και μετά από μεγάλη προσπάθεια καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε το όραμά μας για μια συλλογική συνεργασία των αγροτών της τοπικής μας υπαίθρου.

Μέσα από την πρωτοβουλία για βελτίωση των παραγωγικών μας μεθόδων και μέσα από τη συστηματική εργασία μας μπορέσαμε να μετατρέψουμε την πείρα μας σε τεχνογνωσία.

Η ιστορία μας
Η ιστορία μας

Η υπόσχεσή μας

Με προσήλωση στην εύρυθμη λειτουργία του συνεταιρισμού, κρατώντας σταθερή την ποιότητα της παραγωγής μας και προωθώντας τα τοπικά μας φρούτα, μένουμε πιστοί στην αρχική μας υπόσχεση. Να φτάνει ο καρπός από τα χέρια του παραγωγού, κατευθείαν στο τραπέζι των καταναλωτών μας χωρίς να εμπλέκεται σε μεσάζοντες και χωρίς να επιδέχεται περαιτέρω επεξεργασία.

Για να έχουμε, πλέον τη δυνατότητα, να διευθύνουμε έναν πιστοποιημένο και εκσυγχρονισμένο συνεταιρισμό, που εγγυάται την κορυφαία ποιότητα των φρούτων που εμπορευόμαστε.

Η υπόσχεσή μας
Η υπόσχεσή μας

Οι αξίες μας

Καρποί
άριστης ποιότητας

Δεσμευόμαστε να φέρουμε στο τραπέζι σας φρέσκα φρούτα, πρώτης διαλογής από τα χωράφια της περιοχής μας, εξασφαλίζοντας σε εσάς και τα παιδιά σας μια ισορροπημένη διατροφή.

Σεβασμός
στον καταναλωτή

Καθημερινά, σας προσφέρουμε υγιεινά και ασφαλή φρούτα άριστης ποιότητας και διατροφικής αξίας, με υψηλό γευστικό δείκτη, που ικανοποιούν ακόμη και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Πίστη
στην ελληνική γη

Μένουμε προσηλωμένοι στις πρώτες ύλες της πατρίδας μας και καλλιεργούμε με μεράκι και μεγάλη προσοχή τα δέντρα μας, για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Προσήλωση
στην τοπική παραγωγή

Επενδύουμε στον τόπο μας και προωθούμε την παραγωγή μας, γιατί τον εμπιστευόμαστε, τον αγαπάμε και επειδή αυτά τα χώματα τα κληρονομήσαμε από τους παππούδες μας.

Ορεινά Κισσάβου

Ορεινά Κισσάβου